EuroRC ja RCautot.fi Huutokauppahulinat sekä kivijalkakaupan tyhjennysmyynti Lauantaina 4.5.2024!

Paljon kyselty ja toivottu EuroRC:n huutokauppa tapahtuma jälleen tänä keväänä!

Myynnissä jälleen iso määrä kuranttia ja vähemmän kuranttia, uutta ja käytettyä tuotetta, jota meillä jäänyt nurkkiin syystä tai toisesta pyörimään.

Samalla päivämäärällä suljemme kivijalkakauppamme voidaksemme taas paremmin keskittyä päätoimisesti olemaan Euroopan johtava verkkokauppa. Luvassa siis myös tosi kovia tarjouksia kivijalassa esillä olleesta kalustosta yms! 

Ovet aukeavat klo 12 ja huutokauppa aloitetaan klo 13, jotta kaikille jää sopivasti aikaa tutustua myytäviin tuotteisiin etukäteen.

Paikanpäällä Huutokaupan lisäksi paljon kovia alennuksia sekä sirkushuveja. Tänä vuonna myös tapahtuman yhteydessä pidetään kaikille avoin "takakontti kirppis" parkkialueella, jonne kuka vaan voi tuoda omia laitteitaan kaupattavaksi. (Vain yksityishenkilöille ja käytetyn tavaran myyntiin!). Toivotaan että keli on suopea tätä ajatellen. Pyydämme kaikkia myymään haluavia ilmoittautumaan meille etukäteen sähköpostilla [email protected]

Opimme myös viime kerrasta paljon ja koitetaan tänä vuonna järkätä vielä paremmin tilaa jotta kaikki huutajat pääsevät paremmin osallistumaan kaupantekoon! Viimeksi tapahtuman suosio ja väkimäärä pääsi hieman (positiivisesti) yllättämään meidätkin.

Kivijalkakauppa palvelee myös huutokaupan ajan normaalisti. Tapahtumapäivä kestänee noin klo 16 asti.

Klikkaa tästä tapahtuma facebookissa seurantaan, niin näet etukäteen tulevia huutokauppakohteita sekä muuta ajankohtaista infoa tapahtumasta! 

Lahjakortti